Upplagsvägen 10A 117 35 Stockholm info@finexia.se 08-410 178 08

Industristädning i Stockholm

Spara både tid och pengar genom att anlita ett städproffs via oss och industristädning i Stockholm. Vi erbjuder kompetenta medarbetare som sätter företagets behov i fokus. Tillsammans kommer vi överens om ett städschema som passar just er. Vi finns tillgängliga både under och efter verksamhetens öppettider. Välj en städfirma som skräddarsyr lösningar för alla typer av industrilokaler, inklusive tillhörande kontorsytor.

Vikten av hygien i industrilokaler

En hälsosam arbetsmiljö är ett måste för att upprätthålla miljöpolicier och för nöjda medarbetare som trivs på arbetsplatsen. I industrilokaler där produktion och framställning av olika produkter sker är industristädning Stockholm er främsta resurs. Vi förstår vikten av hygien och hälsa och använder oss utav rengöringsprodukter anpassade till verksamhetens karaktär. Om ni vill försäkra er om att arbetslokalerna är i toppskick är vi ert förstahandsval. Våra medarbetare är kunniga lokalvårdare och vår främsta kompetens. Vi prioriterar noggrannhet och kvalitet och våra priser är anpassade därefter. Om vi inte är ert billigaste val är vi däremot det prisvärda företaget som håller era lokaler i toppskick.

Lång erfarenhet av industristädning

Att regelbundet underhålla företagets arbetslokaler är ett måste för att undvika onödigt slitage på redskap och ytor, samt för att förebygga damm och annan förorenad inomhusluft. Vi tillgodoser alla typer av städbehov och tillhandahåller både kontors-och industristädning i Stockholm. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på industristädning Stockholm så berättar vi mer om varför ni bör välja oss som företagets nästa städpartner.