Vi kan kontorsstädning!

Att utföra kontorsstädning i Stockholm är ofta ganska jobbigt då man för det mesta måste städa när personalen inte är på jobbet. Om den vanliga personalen används innebär det att någon kommer att få vara kvar längre på arbetsplatsen, alternativt komma dit långt före alla andra på morgonen för att hinna städa. På ett kontor finns ofta stora ytor och ibland kan det ligga känslig information framme. Om en anställd får se dessa finns det risk att information röjs. Ett städföretag har sekretess och får alltså inte röja sådana uppgifter.

Hur fungerar kontorsstädning?

Ett kontor har ofta många och ibland stora ytor. Då gäller det att ha vetskap om hur man bäst ska städa dessa typer av rum. Förutom kontor finns också toaletter, konferensutrymmen, hallar och kök. En professionell städfirma vet precis hur dessa utrymmen ska städas på ett effektivt sätt, och med metoder som håller utrymmet rent under en längre tid. Dessa utrymmen städas ofta både med våta och torra redskap för att all smuts ska försvinna.

När det gäller större golvytor som korridorer och liknande använder ett städföretag oftast olika maskiner som rengör och polerar ytan samtidigt. Detta ger ett mycket lättskött golv som inte suger åt sig av vätskor eller liknande. Ett professionellt företag använder bra kemikalier som tar bort alla tidigare fläckar. Städföretaget kan städa kontoret när som helst under dygnet. Företaget kan städa före, efter eller under själva arbetsdagen. Det beror på vad som passar på den aktuella arbetsplatsen.

Fördelar med kontorsstädning?

Det finns flera fördelar med att anlita professionell kontorsstädning Stockholm. För det första slipper anställda lägga tid på att städa på arbetsplatsen och de kan istället koncentrera sig på att sköta sitt vanliga arbete. En annan fördel är att man alltid har ett välstädat kontor på arbetsplatsen. Man slipper oroa sig för att golvet eller toaletterna ska vara smutsiga när potentiella kunder dyker upp. Dessutom ger ett välstädat kontor mer motivation att arbeta.

En annan fördel med att anlita oss för kontorsstädning är att vi har tystnadsplikt. VI får alltså aldrig nämna något om vad man ser eller hör hos de kunder som anlitar företaget. Som företagare behöver man alltså inte oroa sig och stressa med att plocka bort papper och andra uppgifter. En av de allra största fördelarna är att städföretag också vet hur man städar miljövänligt och med så lite kemikalier som möjligt. Detta sparar ofta en hel del pengar.

Mer kunder med välstädat kontor

Kontorsstädning bör utföras av företag med lång erfarenhet. Då kommer kontoret alltid att vara välstädat och lukta gott. Personalen slipper bry sig om att ha särskilda städdagar och den tid som gått åt till städning kan nu användas till annat. Dessutom utförs städningen på ett miljövänligt sätt som inte sliter på eller skadar golv, möbler eller andra ytor. Om man anlitar kontorsstädning kan man alltid bestämma hur ofta man vill ha städat, en gång i veckan eller kanske ännu oftare.