Om oss

Letar du efter någon som kan hålla rent och snyggt på ditt kontor? Vi har vi dig som kund i fokus och erbjuder städtjänster av hög kvalitet i olika typer av kontorsmiljöer till ett konkurrenskraftigt pris. Läs vidare för att få veta mer om oss och varför det är viktigt med en välstädad kontorsmiljö.

Viktigt med en bra kontorsmiljö

Det är ingen hemlighet att prestationsförmågan hos medarbetare som trivs på arbetet är högre än de som inte gör det. En ren och snygg kontorsmiljö är både mer hygienisk och inbjudande för de som arbetar på kontoret och ger dessutom ett bättre intryck på kunder som besöker arbetsplatsen. Genom att anlita oss för att genomföra kontorsstädning på regelbunden basis ser du till att dina lokaler alltid är i toppskick.

Enkelt med städabonnemang

Vi anpassar oss efter dig och ditt företag. Du kan anlita oss för enstaka tillfällen men även på abonnemangsbasis där vi kommer och städar på ett intervall som passar dig, det kan vara allt från varje dag till en gång i månaden. Städtjänsterna utformas beroende på hur just dina lokaler ser ut och vi diskuterar tillsammans mer dig fram en paketlösning som är skräddarsydd för att uppfylla ditt företags behov.

Varför ska du anlita oss?

Genom att ta hand om dina kontorslokaler med kontorsstädning i Stockholm så att de både representerar företaget ut mot kund på ett bra sätt, och utgör en hälsosam och trevlig arbetsmiljö för dina anställda, skapar du goda förutsättningar för nöjda kunder och produktiva medarbetare. Vi är experter på lokalvård i olika typer av kontorsmiljöer. Vi är flexibla och utformar städtjänsterna så att de passar ditt företag perfekt, ni bestämmer vad ni vill ha städat och hur ofta!