Våra tjänster

När du anlitar oss för Kontorsstädning i Stockholm skräddarsyr vi en helhetslösning tillsammans med dig för att städningen ska passa just din kontorsmiljö. Vi erbjuder flera olika städtjänster som håller dina lokaler i toppskick, från daglig städning till uppdrag som görs mer sällan. Läs vidare för att få veta mer om alla våra tjänster.

Alltid rent och snyggt med städabonnemang

Bland våra vanligaste tjänster finns städabonnemang som innebär att vi kommer och städar regelbundet, det kan vara varje dag eller varje vecka beroende på hur behovet ser ut. Vi dammsuger och dammtorkar på kontoren, tar ut sopor och städar matsal och toaletter så att du kan vara säker på att allting är snyggt och rent.

Genom att komplettera ert städabonnemang med tjänster som behöver utföras mer sällan skapar vi en lösning som innebär att vi tar hand om den vardagliga städningen såväl som exempelvis fönsterputs, särskild golvvård eller storstädning som behöver göras regelbundet men inte lika ofta som vanlig städning. Tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar er.

Våra kompletterade tjänster

Till våra kompletterande tjänster hör bland annat fönsterputs, golvvård och storstädning. Dessa tjänster kan med fördel utföras omkring en gång per år för att göra en grundligare rengöring. Detta sparar på ytskikten så att smutsen inte blir ingrodd och är alltså en bra investering för att lokalerna ska hålla längre. Dessa tjänster kan förläggas till tidpunkter då lokalerna inte nyttjas, exempelvis under kvällar, helger, semestrar eller tidiga mornar för att det ska vara så smidigt som möjligt och att ni ska kunna ha verksamheten igång under tiden.

Helhetslösningar för ditt kontor

Genom att anlita oss för kontorsstädning i Stockholm slipper du bekymra dig över städningen av dina kontorslokaler. Vi tar hand om allt vad städning innebär, från den vardagliga städningen till mer grundliga rengöringar. Professionella städare tar hand om städningen på ditt kontor på en tid och ett intervall som passar dig. Tillsammans utformar vi en städtjänst som passar just ditt företag!